X'ħin jibda l-Infern f'Ċellula 2021?

>

WWE Hell in a Cell 2021 huwa biss ftit sigħat 'il bogħod issa. Hekk kif il-partitarji lesti lilhom infushom għall-pay per view, WWE ipprovdiet preview tal-affarijiet li ġejjin fuq SmackDown.

Din il-ġimgħa, il-Kampjonat Universali kien fuq il-linja fl-ewwel logħba ta ’Hell in a Cell li se tkun ospitata fuq SmackDown. Roman Reigns iffaċċja lil Rey Mysterio f'logħba fejn il-luchador kellu ħeġġa kontra l-Kap Tribali għal dak li kien għamel lil ibnu - Dominik Mysterio.

irrid noħroġ imma l-ebda ħbieb

Il-karta tal-logħob hija ppakkjata u se jkun hemm żewġ logħbiet ġewwa l-istruttura Hell in a Cell. Iżda qabel ma jħarsu lejn il-logħbiet, il-partitarji għandhom ikunu jafu x’ħin jibda l-Infern f’Ċellula 2021.


Hell in a Cell 2021 il-ħin tal-bidu

Hell in a Cell 2021 huwa stabbilit li jibda fit-8 PM EST fl-20 ta 'Ġunju, 2021. Skond iż-żona tal-ħin, il-ħinijiet tal-bidu se jkunu differenti. Qabel ma tibda l-karta ewlenija, WWE se tospita wirja KickOff ta 'siegħa, li tibda fis-7 PM EST.

Il-ħinijiet tal-bidu għall-karta ewlenija ta ’Hell in a Cell 2021 f’żoni tal-ħin differenti huma kif ġej:

  • 8 PM (EST, l-Istati Uniti)
  • 5 PM (PST, l-Istati Uniti)
  • 1 AM (Ħin tar-Renju Unit, ir-Renju Unit)
  • 5:30 AM (IST, l-Indja)
  • 8:30 AM (ACT, Awstralja)
  • 9 AM (JST, il-Ġappun)
  • 3 AM (MSK, Għarabja Sawdita, Moska, Kenja)

Il-ħinijiet tal-bidu għall-wirja KickOff ta 'Hell in a Cell 2021 f'żoni tal-ħin differenti huma kif ġej:

kif ġiegħel lir-raġel tiegħek ikun iktar affettiv
  • 7 PM (EST, l-Istati Uniti)
  • 4 PM (PST, l-Istati Uniti)
  • 12 AM (Ħin tar-Renju Unit, ir-Renju Unit)
  • 4:30 AM (IST, l-Indja)
  • 9:30 AM (ACT, Awstralja)
  • 8 AM (JST, il-Ġappun)
  • 23 AM (MSK, Għarabja Sawdita, Moska, Kenja)

Liema logħbiet se jseħħu ġewwa ċ-ċellola fil-pay-per-view tal-Hell in a Cell 2021?

Żewġ logħbiet huma skedati li jsiru ġewwa ċ-Ċellula din is-sena fil-pay-per-view.

#HIAC huwa fejn isiru l-leġġendi.

Hemm nies bħali, li se joqgħodu għoljin fl-aħħar tal-lejl, titlu f’idejhom.

U allura hemm nies bħalhom @DMcIntyreWWE li jiġġarrfu u jinħarqu mit-tabelli bit-tamiet u l-ħolm tagħhom f’idejhom.

Wasal iż-żmien, Drew. Imkien ma ħalla biex imexxi. pic.twitter.com/RSLyWYmKtQ

- Bobby Lashley (@fightbobby) 19 ta 'Ġunju, 2021

L-ewwel logħba hija l-Infern tal-Aħħar Ċans f’Logħba taċ-Ċelloli bejn Drew McIntyre u Bobby Lashley. McIntyre ġġieled lil Lashley bosta drabi minn meta tilef il-Kampjonat WWE iżda naqas kull darba. Din se tkun l-aħħar darba li jista 'jiġġieled għat-titlu WWE waqt li Bobby Lashley iżommha, għalhekk hemm ħafna fuq il-linja.

Ma nistgħux nistennew biex naraw lil Bianca Belair vs Bayley ġewwa Hell in a Cell.

Tnejn mill-aqwa WWE fid-diviżjoni tan-nisa. #SmackDown pic.twitter.com/n5JZyD7j9p

- CONNER (@VancityConner) 19 ta 'Ġunju, 2021

Għall-partita l-oħra, Bianca Belair tiddefendi l-Kampjonat tan-Nisa SmackDown tagħha kontra Bayley. Bayley kien xewka fin-naħa ta ’Belair minn meta saret champion f’WrestleMania billi għelbet lil Sasha Banks. Il-logħba tagħhom fl-Infern f'Ċellula x'aktarx iġġib fi tmiemha l-konfront tagħhom.